30.1.10

Roquetes - Tivenys - Cardó - Benifallet - Via Verda

Recorregut, de Roquetes, Bítem, Tivenys, Pujada a Cardó, Pista del Senyors de Costumà, PR fins a Benifallet, Pont del Llaguter, Via Verda del Baix Ebre, Roquetes.

Dia de fort vent a Roquetes, indecisió si sortim o no sortim, desprès de fer el tallat, i de moltes preguntes, ens decidim, ja que estem amb la bici i cambiats de roba, ¡¡¡¡¡quasi be que podem al menys anar fins a Bítem i provar si el fort vent ens deixa avançar¡¡¡¡¡¡, i una vegada dalt de la bici, cap problema, les ganes podien més que el vent, i sense cap mandra, cap a Tivenys i a emprendre la pujada fins a Cardó, en total desnivell acumulat per sobre de 1.000 metres i amb km. algo més de 65. Parada a dinar al Restaurant Miquel de Benifallet, després de dinar via verda i cap a casa.

Sortida per fer sense pressa, hi ha unes vistes meravelloses durant tota la pujada de Tivenys fins a gairé bé arribar a Cardó de tota la Vall de l'Ebre. El tram de baixada del Coll fins a Cardó esta amb obres i ple de pedres al mig de la pista que sovint obliguen a baixar de la bici, pel que sembla estan reparant tots els accessos a l'antic Balneari.

Aqui van algunes fotos de Mon Salvatge i Dion..... fotogràfs del día.