5.6.10

La Pobla, Fredes, St. Miquel Tres Camins

Recorregut: La Pobla de Benifassà, Fredes, Tombadors, Font Freda, Sant Miquel Espinalvà, Tres Camins, Mas de Gúbio, Pou dels Compassos, Mas de Goma, Mas de Morera, Mas del Ric, Tombadors i Fredes.

Avui hem quedat en uns companys Valencians de Diego per fer un tomb per les voltes de Fredes, i aquest ha sigut el recorregut escollit, hem gaudit d'un dia de molta bici, molt de companyerisme i també prou dur i difícil, el lloc més bonic el tram de senda del Ric de Fredes fins a Sant Miquel d'Espinalvà, la senda transcorre entre pinars i llocs estrets que la fan molt molt bonica i distreta, per arribar finalment a Sant Miquel d'Espinalvà on les vistes son realment meravelloses, després de fer la paradeta per fer el bocata i polir-nos el vi de Batea de Pepe, ens enfilem cap avall al Coll de Massanera per sendera molt molt bonica esta ja una mica més radical i pedregosa que la de Font Freda i finalment donem a Tres Camins, comencem a remuntar la pista, no sense fer bany al Riuet, amb la calor que feia, ho hem agraït moltíssim. Però un cop arribat a la Finca del Mas de Gúbio, ens queda una durísima pujada en bici al coll de aproximadament uns dos km. ja sense apenes aigua i la calor que apretava molt fort, s'ha fet molt difícil de pair. Finalment i després de moltes suors i algunes pauses i alguna que altra avaria, arribem a la pista de Sant Miquel, que agafem a la dreta en direcció Sud per sortir a Tombadors i tornar a dinar a Fredes. Allí ens retrobem amb la resta de la gent i després d'alguns gots de birra i de vi, tornem agafar la bici, ara ja si de tornada cap a la Pobla per PR que l'agafem a la carretera de Fredes al Boixar. En seguida la meva bici va dir prou, i la cadena i el cambi tot en orri i tinc que baixar sense tracció, i a partir d'aqui tota la mala sort va caure al damunt de Doni on malauradament va patir un incident ja arribant a la Pobla, que el mantindrà de baixa uns quants díes, d'aqui desitgem que es recupere el més aviat possible.
Aquí us passo el video/fotos fet precisament per Doni. Una vegada més sort en la recuperació que esperem no sigue molt llarga.Aqui us passo enllaç al bloc dels companys Valencians: www.bttenvalencia.com
No us deixeu de visitar el seu blog ¡¡