27.7.13

KDD Nocturna

Ja com es habitual per aquestes alçades d'estiu ahir es va celebrar la KDD habitual del Club BTT d'estiu pel port. Podríem dir que cada cop més gent li agrada la idea de rodar per la nit serà per fer algo que habitualment no solem fer,  de totes maneres la sortida a les 5 de la tarde de l'esquirol, per cert dia de molta calor enfilem cap a la Mola i al arribar al Refugi del Torrero, reagrupament i pausa per berenar. Decidim el lloc per devallar cap a la Franqueta i a xalar, ja que la sendereta esta inmillorable, un cop passat la Pell Negra,  la gent aprofitant l'avinentesa per fer un bany al riu estrets, o simplement gaudir del paratge que s'ho val i molt, anem sortint dels Estrets ja es fa fosc, i arribem al restaurant, dutxa, birres i tot a punt per sopar. Després d'un gran tiberi, piles al cap i manillar i la veritat en poques ganes d'arrancarm ja que queden per devant 50 km de Via Verda fins a Roquetes/Tortosa. La gent segons nivell va tirant i fort cap avall, el gran grup de gent poc a poc es va fragmentant, i arribem com podem cap a casa, encara que molta gent encara va tenir temps de fer la ultima al Folk ja a Roquetes.

De cara al proper any, tornarem, intentarem millorar recorregut i donar suport a l'organització, i alguna que altra sorpresa, ja que anirem preparant durant l'any.

Agrair a tot-hom la assistència a la KDD i al sopar i per part del Club, i que la propera serà la Trobada de BTT el proper mes d'octubre. Aquí un recull de fotos del dia i de la nit.